vertrekceremonie WoW

Messingh

vertrekceremonie WoW

N.B. vanwege de coronarichtlijnen is deze ceremonie niet zo openbaar als normaal en dus reeds VOL geboekt  !!!

Op de website van WoW staat het natuurlijk ook: MESSINGH speelt deze keer bij de vertrekceremonie van de ons sympathieke Walk of Wisdom ... Op een dag na precies 5 jaar nadat Helma en Ben samen de muzikale open-podium-avond t.g.v. de oprichting van de Walk of Wisdom organiseerden.
Net als vier maanden geleden vóór de coronatoestanden verzorgt MESSINGH weer de muziek hierbij. De hele ceremonie duurt een klein halfuur en we zullen 4 muziekstukken laten horen; één bij aankomst en vertrek van de pelgrims en tijdens de ceremonie twee mooie luisterstukken, waaronder uiteraard weer ons  “Takk til Ingunn”   dat ook gebruikt werd als soundtrack voor dit  Walk-of-Wisdomfilmpje van Leonie van Schoor.  (in de aftiteling worden wij natuurlijk wel genoemd maar destijds heetten wij nog Het Genegenheidsduo)

Het is ook (grote eer dus voor ons deze keer nog eens te mogen spelen) dat oprichter Damiaan zelf erbij zal zijn … Hij koos ook destijds voor ons muziekje Takk til en vroeg ons voor de muzikale avonden …

Mazurka Koronata (lied) staat ook op de lijst (andere titels moeten we nog kiezen)

zie ook
 https://walkofwisdom.org/agenda/%20 

en lees dan ook evt. nog deze fraaie eerdere aankondiging (van 2019)
https://walkofwisdom.org/2019/akoestisch-duo-messingh-speelt-op-onze-vertrekceremonie-van-18-mei/