toch maar weer eens een berichtje ,,,

Messingh

toch maar weer eens een berichtje ,,,


Alweer ruim een jaar geleden gestart: ons Over & Weer inititatief.

Om meer kleine intieme concerten te genereren (hieraan blijkt grote behoefte) besloot vorig jaar Helma haar huiskamer ter beschikking te stellen voor andere artiesten. Formule: twee sets van pakweg 40 minuten, akoestisch en babbeltje/borrel na. We gaan rond met de hoge hoed voor de muzikanten. Waarom “Over & Weer”? Welnu, de Genegenheid is niet meer en wij willen vooral zelf ook wel weer meer ons eigen repertoire aan een veel groter publiek slijten. Kom bij ons spelen & wij komen bij jou spelen. Over en weer. Maak je zelf geen muziek en wil je ons tóch uitnodigen? Graag! Maak je wèl zelf muziek en wil je bij ons komen spelen en hebt als tegenprestatie voor ons elders een mooie plek? Helemaal goed. We spelen graag veel meer. Als het maar passend, klein, intiem, akoestisch is … info bij Helma (0653 759 207) of Ben (0620 535 167) of info@messingh.nl