Genegenheid@STEK

Messingh

Genegenheid@STEK

HELAAS KORONAKAAS  …
WIJ HEBBEN VOORLOPIG DEZE GENEGENHEDEN VOOR ONBEPAALDE TIJD UITGESTELD …

Wij (Helma en Ben) organiseerden ooit (van 2012 tot 2019 hun cultureel akoestisch muziekcafé Genegenheid onder De Hemel. Daarmee gestopt om o.a. meer tijd te hebben voor duo MESSINGH. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus komt er nu een proefserie … 3 x de eerste woensdag v/d maand. Zie hieronder:
Wij gaan dit niet meer zo uitgebreid organiseren als destijds …

Maar we gaan natuurlijk wel enkele dingen van duo MESSINGH ten gehore brengen, te weten “Dooie mus”, “Mechelen-Montmirail”, met als reserve: “Waar is mijn stad?”, “Soirée am Steintisch” … Ook denken we aan onze versie van de pop-klassieker “Unchained melody”.
Ben gaat wellicht solo zijn lied “Zoals ’t klokje thuis tikt (tikt ‘nergens meer)” zingen. Geschreven toen hij na z’n scheiding twee maanden weer op zichzelf woonde.

Bijdragen op deze avond in ieder geval ook van duo Gott folk!, Karel Bosman en Vincent Lenders en wie weet wie er zich nog meer zullen,  melden …

Negen jaar na de éérste avond en tweeënhalf jaar ná de laatste avond …
Op woensdag 3 november start Cultureel akoestisch muziekcafé “De Genegenheid” (v/h Genegenheid onder De Hemel en GNGNHD) een proefserie “Genegenheid@Stek” op de eerste woensdag van de maand.
Die eerste avond bij Strandbar Stek beginnen wij met een ouderwetse open-podium-met-thema-avond.
Het thema zal zijn “Waar is mijn stek?”
De formule is als vanouds:
De muziek is akoestisch, dus er wordt alleen onversterkt gespeeld en gezongen en we verwachten van het publiek een echte luisterhouding.
Wie mee wil doen bereidt één of twee (muziek)stukjes voor met evt. een reserve voor als er genoeg ruimte is. (er zijn al enkele aanmeldingen binnen)
Opgeven kan verder op de avond zelf bij Ben aan de bar.

U kunt rond 20.00 uur al binnenkomen.
Het programma begint om half(!) negen. Tingeling!
Einde is uiterlijk middernacht, zoals u zult begrijpen 😊

Graag tot dan,
Helma & Ben i.s.m. Strandbar Stek
www.strandbarstek.nl

𝗖𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮 𝗧𝗼𝗲𝗴𝗮𝗻𝗴:
Voor dit event moet je een geldig coronabewijs kunnen laten zien.
Dit kan door een: negatieve corona test (max 24 uur oud), vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (max 6 maanden oud).

(en voor de oude GNGNHD-gangers … er gaat intussen ook het gerucht dat de ouderwetse Genegenheidsnootjes ook geserveerd gaan worden)