UITZWAAI WoW stilte-wandeling

Messingh

UITZWAAI WoW stilte-wandeling

Vandaag doet MESSINGH weer eens een keer de live muziek bij de vertrek-ceremonie van de sympathieke Walk of Wisdom. Dit maal in het kader van de Stilte-wandelingen.
Normaliter wordt de muziek hierbij verzorgd door vrijwilliger(s). MESSINGH is echter nooit te beroerd even in te vallen als dat nodig is. Wij doen dit steeds met veel plezier aangezien wij vanaf de oprichting een warme band met de Walk of Wisdom hebben onderhouden.
De hele ceremonie duurt een klein halfuur en we lieten 4 muziekstukken horen;

1. “Wachten op de zOn” [Ben Dirks] bij binnenkomst; een swingende klezmer-achtige deun van eigen hand.
2. “Takk til Ingunn”   [Dirks/Mollenkamp] dat ook gebruikt werd als soundtrack voor dit  Walk-of-Wisdomfilmpje van Leonie van Schoor.  (in de aftiteling worden wij natuurlijk wel genoemd maar destijds heetten wij nog Het Genegenheidsduo)
3. “Mooi” [John Ewbank / Gordon Groothedde] Ooit ingestudeerd en eigen gemaakt voor de herdenkingsbijeenkomsten van Hospice Bethlehem, waar wij al ruim 10 jaar de live muziek verzorgen. Bekend van Marco Borsato. Een toch best wel mooi lied, vonden wij.
4. Onze melodie “Vitamine D” (spontaan opgeborreld tijdens een van onze eerste wandelingen in coronatijd) om uit te “zwaaien” …

Er waren weer veel fijne, positieve reacties van de wandelaars en organisatie. Het muzikaal uitzwaaien hebben we gedaan tot men echt op weg was.

zie ook  https://walkofwisdom.org/agenda/%20    of  kijk even op FB pagina van WoW

en lees dan ook nog maar eens deze fraaie aankondiging van enkele jaren geleden. (toen hadden we wat langer van te voren toegezegd 😉
https://walkofwisdom.org/2019/akoestisch-duo-messingh-speelt-op-onze-vertrekceremonie-van-18-mei/